Webwinkel Blog in 2010

Het jaar 2009 was een zeer mooi jaar voor mijn webwinkel blog. Het aantal posts lag niet heel erg hoog, maar ze waren volgens mij wel vaak waardevol. (In ieder geval aan de reacties te zien) Ik schrijf liever iets minder maar wel waardevolle artikelen. Ook in 2010 zal ik deze koers blijven volgen. Het brengt me dagelijks aan vele honderden lezers, dus why not? Ik wil verder niet te diep ingaan op alles wat er afgelopen jaar is gebeurd, dat kun je zelf wel teruglezen. De belangrijkste dingen zijn de uitbesteding van mijn pakketten , het overstappen van osCommerce naar Magento en het bouwen van Magento webshops . Onderstaand beschrijf ik de toekomst van Webwinkel Blog en ook mijn eigen planning. De toekomst van Webwinkel Blog Webwinkel blog heeft een mooie toekomst in het verschiet. Ik heb als doel aan het eind van dit jaar toch wel op zo’n 1000 bezoekers per dag te zitten. Dit wil ik bereiken door elke maand een aantal waardevolle berichten te plaatsen, en eventueel gastbloggers te laten schrijven op dit blog. Voor elke gastblogger zit er in ieder geval een mooi linkje in naar zijn/haar website of webwinkel. Ook advertenties kunnen binnenkort geplaatst worden op webwinkelblog. In principe heb ik dit blog opgezet om mijn webwinkel avonturen te delen en heb ik nooit de intentie gehad hier aan te gaan verdienen. Maar er wordt regelmatig gevraagd of er niet wat gesponsord kan worden. Na wat wikken en wegen heb ik zoiets van “Waarom niet?” Ik zal de advertenties wel allemaal screenen, en ze moeten relevant zijn en tevens moet ik er een “goed gevoel” bij hebben. Voor beide hierboven genoemde diensten neem je contact met mij op. Webwinkels bouwen In deze post heb ik aangegeven dat ik zelf ook wel wat winkels op wil zetten voor een ieder die hier interesse in heeft. Dat heb ik geweten. Ik heb aardig wat aanvragen binnen gekregen via dit blog en via orangeboys . Te veel voor mij, dus ik had de luxepositie om de opdrachten uit te kiezen. De leuke heb ik aangenomen, de minder leuke heb ik laten schieten. De meest succesvolle webwinkel die ik heb gebouwd voor een mijn klanten is toch zeker die wel van trendy overhemden . In de eerste maand heeft deze shop al een toffe omzet gedraaid. Uiteindelijk niet verwonderlijk, de twee jongens die hier achter zitten wisten al precies wat ze wilden. De layout hadden ze klaar, de webteksten waren al geschreven, de Adwords advertenties stonden al klaar om gelanceerd te worden en ga zo maar door. Ik moest alleen de shop bouwen en verder mijn mond houden . Als je meerdere webwinkels bouwt voor verschillende klanten zie je eigenlijk al welke shops echt een succes gaan worden. Het ligt niet alleen aan de shop, een geweldige shop zonder de juiste mensen erachter heeft maar een kleine kans van slagen. Webwinkel Cursus Helaas worden er in het nieuwe jaar niet echt veel webshops meer gemaakt door mijzelf voor klanten. Het kost te veel tijd waardoor ik mijn eigen projecten te weinig aandacht kan geven. Daarnaast kan ik maar 1 a 2 klanten tegelijk helpen. Maar niet getreurd, ik heb hier iets op gevonden. In de aankomende maanden ga ik een hoogwaardige webwinkel cursus opzetten. Op deze manier bereik ik veel meer mensen. In de cursus laat ik precies zien hoe je gemakkelijk een Magento webwinkel opzet, hoe je vervolgens bezoekers binnen haalt en hoe je van deze bezoekers betalende klanten maakt. Heb jij een goed product / idee voor een webwinkel? Dan weet ik zeker dat je met behulp van mijn cursus succesvol gaat worden! Heb je interesse in deze cursus, schrijf je dan hiernaast in voor mijn Hangmat webwinkel rapport. Ik bericht je automatisch over de cursus wanneer deze beschikbaar is. Eigen projecten Waarom weinig webwinkels bouwen? Mijn eigen projecten natuurlijk! Eiwitpoeder.nl is retesuccesvol en blijft me eigenlijk maar elke maand weer verbazen. Om dit succes vast te houden en natuurlijk uit te breiden heb ik besloten hier in dit jaar veel aandacht aan te geven. Uiteindelijk is toch het idee om het uit te bouwen naar een miljoenen business. En dit is volgens mij en mijn collega Ulco echt haalbaar. Eiwitpoeder.nl groeit nog steeds organisch, maar het kan veel sneller gaan door deze organische groei een helpend handje te geven. We hebben hier vele idee├źn over die we dit jaar gaan aanpakken. Verder verkoop ik nog steeds met veel liefde en plezier mijn booglampen . Ik vind meubels, en met name design klassiekers, zo tof dat ik hier meer mee wilde gaan doen. Design meubels zoals de barcelona chair , eames chair , egg chair , noguchi tafel en de le corbusier serie vind ik echt te cool. Origineel zijn deze stukken niet te betalen, maar ik weet een atelier in Italie waar ik deze meubels kan laten maken in dezelfde kwaliteit als “origineel” alleen voor een veel lagere prijs. Zelf heb ik hier ook een aantal meubelen in mijn appartement staan. Helaas mag ik deze meubelen in Nederland niet vrij verkopen. Toch wil ik de Nederlander die op zoek is naar een hoogwaardige replica de weg wijzen naar de juiste fabriek, (er wordt zoveel troep verkocht in deze business) dus ik ga hier zeker nog wel wat mee doen dit jaar. Maar alles legitiem. Oo ja, ik was het bijna vergeten. Misschien ga ik dit jaar mijn afstuderen wel weer oppakken na 3 jaar niet op school te zijn geweest. En jullie? Wat gaan jullie doen? Al een planning gemaakt voor komend jaar? Heb je iets te zeggen over deze lap tekst? Wil je schrijven voor webwinkel blog? Heb je interesse in een webwinkel cursus? Ik hoor het allemaal graag!

Lees het hele bericht op webwinkelblog.nl:
Webwinkel Blog in 2010

Leave a Comment