eCommerce blog Thuisinecommerce.nl fuseert met De Nieuwe Zaak

Sinds gisteren worden bezoekers van het populaire eCommerce blog ‘Thuis in eCommerce’ doorgestuurd naar het weblog op de nieuwe site van De Nieuwe Zaak, een eCommerce specialist uit Zwolle. De artikelen die voorheen op het blog te vinden waren zijn nu 1 op 1 overgenomen op het blog van De Nieuwe Zaak. Volgens Thuisinecommerce.nl initiatiefnemer Menno Dijk, tevens werkzaam als designer bij De Nieuwe Zaak, was deze inlijving een logische stap.

“Thuis in eCommerce eind is 2008 opgericht om de kennis die bij mij en andere medewerkers van De Nieuwe Zaak aanwezig was omtrent alle aspecten van het eCommerce & e-tailing landschap en het verbeteren en verhogen van conversie te delen met de rest van de wereld. Je kunt die kennis wel allemaal voor jezelf houden, maar dat is wat ons betreft niet slim. Door onze kennis te delen hopen we het kennisniveau onder e-tailers en webshopeigenaren naar een hoger vlak te tillen, iets dat beide partijen ten goede komt; e-tailers begrijpen meer van het hele eCommerce proces en wij krijgen daardoor klanten die meer thuis zijn in techniek en beter weten waar ze naartoe willen met hun webshop.

Toen we met de nieuwe De Nieuwe Zaak site bezig gingen besloten we dat daar ook plek moest zijn voor een blog. We realiseerden ons dat dat blog er al was in de vorm van Thuisinecommerce.nl en dat het een kleine moeite zou zijn om de bestaande content over te hevelen naar de nieuwe site, en de bezoekers van Thuisinecommerce.nl of 1 van de artikelen door te sturen naar het blog van De Nieuwe Zaak. Zo gezegd, zo gedaan!”

Bezoek het blog van De Nieuwe Zaak

…en dus nog steeds te bereiken via Thuisinecommerce.nl

Leave a Comment