Kleertjes.com biedt klant kijkje in de keuken

Kleertjes.com introduceert volgende week een naar eigen zeggen ‘extended’ systeem voor track & trace. Via camerabeelden kunnen klanten van de kledingwinkel volgen hoe hun bestelling wordt verwerkt, ingepakt en door Kleertjes.com wordt verzonden.

Lees het hele bericht op TwinkleMagazine.nl:
Kleertjes.com biedt klant kijkje in de keuken

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Kleertjes.com biedt klant kijkje in de keuken

Kleertjes.com introduceert volgende week een naar eigen zeggen ‘extended’ systeem voor track & trace. Via camerabeelden kunnen klanten van de kledingwinkel volgen hoe hun bestelling wordt verwerkt, ingepakt en door Kleertjes.com wordt verzonden.

Lees het hele bericht op TwinkleMagazine.nl:
Kleertjes.com biedt klant kijkje in de keuken

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *