Meet Magento – Kom je ook?

Deze wilde ik je niet onthouden. Dus vandaag direct maar 2 blogposts. Meet Magento komt eraan, en je moet er eigenlijk heen als je een beetje serieus met je Magento webwinkel bezig wilt zijn. Via mijn blog krijg je 20% korting op je ticket naar Meet Magento. Vul de code webwinkelblog in tijdens het bestellen van het kaartje. Voor meer info: Op woensdag 26 mei vindt de tweede Nederlandse Meet Magento plaats. Honderden webshop eigenaren, e-commerce experts en developers komen naar Ede om kennis op te doen, ervaringen uit te wisselen en te netwerken. Ontmoet Yoav Kutner (Magento Inc. CTO) en andere Magento Inc. medewerkers welke speciaal komen overvliegen om je persoonlijk op de hoogte te stellen van de allerlaatste ontwikkelingen. Leer meer over Marketing en Conversie, het koppelen van Magento met ERP en CRM systemen, Development en Magento’s Enterprise Edition en laat je inspireren om nog veel meer uit je eigen Magento platform te halen! Meer informatie en toegangsbewijzen op  www.meet-magento.nl .

Lees het hele bericht op webwinkelblog.nl:
Meet Magento – Kom je ook?

Leave a Comment