Online leningen vergelijker vanuit het niets op nummer 5 in Google

De nieuwste online leningen vergelijker, www.deleningenvergelijker.nl, is direct na het live gaan op maandag 7 juni jongstleden met stip op nr .5 binnengekomen in de Nederlandse Google zoekresultaten voor de zoekterm ‘leningen vergelijker’. (zie Google resultaat)

Volgens de oprichter van De Leningen Vergelijker, Menno Dijk, is dit plotselinge succes vooral te wijten aan het diverse aanbod van verschillende aanbieders van online financieringen en leningen op de site en het feit dat DeLeningenVergelijker.nl qua HTML programmering en tekstgebruik beter ingericht is dan menig concurrent op dit gebied.

Met name de uniek content en het niet gebonden zijn aan maar een paar aanbieders van leningen maken het verschil. Bezoekers van DeLeningenVergelijker.nl krijgen een heel breed assortiment aan kredietverstrekkers voorgeschoteld, voor een deel gesegmenteerd op basis van leenbehoefte, en kunnen hier zelf een keuze uit maken. Mensen worden niet ‘getrechterd’ of meegenomen in een ja, ja, ja flow. Men kijkt en kiest en besluit uiteindelijk op de site van de kredietverstrekker zelf of men wil lenen. Het is puur een service die we willen bieden“.

Het plan is om binnen een korte termijn nog veel meer aanbieders van geldleningen en consumentenkredieten toe te voegen aan de site.

Bezoek de leningen vergelijker

Leave a Comment