Vegetarischrecept.nl laat zien hoe heerlijk en veelzijdig vegetarisch eten kan zijn

Steeds meer mensen gaan bewuster eten. En met bewust bedoelen we niet alleen gezonder en biologischer maar we houden ook steeds meer rekening met het welzijn van de dieren. Meer en meer mensen kiezen er voor om (een paar keer per week) vegetarisch te gaan eten. Waar je vroeger nog toegewezen was op smaakloze tofublokken en kaassoufle’s voor de nodige vitaminen en ijzers is er tegenwoordig een hoop verbeterd en verkrijgbaar. Ook zijn er steeds meer goede, smaakvolle en gevarieerde recepten online te vinden. In dit artikel een kort intervieuw met Laura, oprichtster van de nieuwe vegetarische recepten site Vegetarischrecept.nl


Hoi Laura,
Hoe is vegetarischrecept.nl tot stand gekomen?

Vegetarischrecept.nl is sinds september 2010 een feit. De site is gebouwd door mijn man en samen hebben we de invulling gerealiseerd.

Wat motiveerde je om deze site op te richten?

Ik ben zelf al 10 jaar vegetariër en wil door de recepten op de site iedereen, die geïnteresseerd is in lekker eten, laten ervaren hoe heerlijk en veelzijdig vegetarisch eten kan zijn. Vegetarisch eten heeft namelijk helaas nog steeds een iets te hoog “geitenwollen sokken gehalte”.

Hoe kom je aan de recepten die op de site staan?

De meeste recepten zijn van mijn hand. Soms zelf bedacht, soms bestaande recepten maar wel door mij aangepast naar mijn smaak. Mooie beeldende foto’s, hier en daar, laten het resultaat zien. Ook kunnen andere kookliefhebbers hun beste vegetarische recepten insturen, zodat de database van recepten steeds uitgebreider zal worden.Vegetarisch Recept zal in de toekomt steeds verder groeien en daarmee hopelijk heel wat verstokte vleeseters verleiden om eens heerlijk vegetarisch te koken.

Klinkt goed! Succes met Vegetarischrecept.nl!

Leave a Comment