Twinkle Jaaroverzicht 2010

Het failliet van Vivendo, de certificering van Thuiswinkel.org, de prijzenoorlog tussen vergelijkingssites, de staking van TNT Post en de Dag van de gratis bezorging. Dat en veel meer vindt u terug in het Twinkle Jaaroverzicht 2010.

Lees het hele bericht op TwinkleMagazine.nl:
Twinkle Jaaroverzicht 2010

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Twinkle Jaaroverzicht 2010

Het failliet van Vivendo, de certificering van Thuiswinkel.org, de prijzenoorlog tussen vergelijkingssites, de staking van TNT Post en de Dag van de gratis bezorging. Dat en veel meer vindt u terug in het Twinkle Jaaroverzicht 2010.

Lees het hele bericht op TwinkleMagazine.nl:
Twinkle Jaaroverzicht 2010

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *