Eind vorig jaar kondigden we de lancering van het Helpcentrum voor bureaus aan, een nieuw gedeelte van het AdWords Helpcentrum waar u gemakkelijk antwoorden kunt vinden op veelgestelde vragen, evenals nuttige bronnen waarmee u uw zaken op strategische wijze kunt beheren. We willen u graag laten weten dat het Helpcentrum voor bureaus nu beschikbaar is in 44 talen, die alle belangrijke geografische regio’s omvatten, waaronder Spaans (voor Latijns-Amerika en Spanje), Russisch, Nederlands, Vietnamees, Chinees, Tagalog, Turks, Grieks en Tsjechisch. Gebruik de vervolgkeuzelijst onder aan de pagina voor een volledig overzicht van de talen: We hopen dat deze site u de ondersteuning blijft leveren die u nodig heeft voor accountbeheer, productimplementatie, mediaplanning en het identificeren van de beste voorbeelden. Gepost door Kenny, Inside AdWords Team

Lees het hele bericht:
Helpcentrum voor bureaus nu beschikbaar in 44 talen, waaronder Nederlands

0