Google AdSense gebruiken met uw AdWords-account

Als gebruiker van AdWords weet u hoe effectief AdWords kan zijn in het genereren van meer verkeer naar uw website en hoe AdWords van nieuwsgierige bezoekers vaste klanten kan maken. Anderzijds hebben e-commercewebsites vaak een conversieratio van slechts ongeveer 1 procent. Dat betekent dat voor de gemiddelde e-commercesite 99 procent van het verkeer deze site weer verlaat zonder een aankoop te hebben gedaan. Met Google AdSense , een gratis programma waarmee website-eigenaren inkomsten kunnen genereren door relevante advertenties bij hun inhoud weer te geven, kan die 99 procent van het verkeer op een andere manier worden benaderd en kunt u er op die manier toch inkomsten mee genereren. We bezorgen u een codefragment dat u in uw site kunt invoegen, u kiest waar u de advertenties wilt plaatsen, wij geven ze weer en u genereert inkomsten. (Voor meer informatie over Google AdSense kunt u deze video bekijken) DesignerApparel.com is een klant van AdWords en AdSense die veel succes heeft geboekt door beide producten met elkaar te combineren. DesignerApparel.com is een luxe e-commercesite die kwaliteitskleding van bekende ontwerpers aanbiedt tegen betaalbare prijzen. Ze implementeerden AdSense voor inhoud en AdSense voor zoeken en targetten hierbij specifiek bepaalde pagina’s op hun site. DesignerApparel had de volledige controle over het soort advertenties dat werd weergegeven. ‘AdSense is een belangrijk onderdeel van onze ROI voor AdWords geworden,’ vertelt Dominic Ang, voorzitter van MyPerfectSale.com , de eigenaar van DesignerApparel.com. ‘Net zoals andere e-commercesites waren we in eerste instantie vooral bezorgd over mogelijke negatieve concurrentie-effecten, maar door te testen en de uitgebreide concurrentiefilters van AdSense te gebruiken, hebben we gemerkt dat AdSense op bepaalde plekken zoals onder aan een pagina of op uitstappagina’s aanzienlijke extra inkomsten kan genereren zonder negatief effect op onze eigen inkomsten uit e-commerce. We hebben onze AdSense-inkomsten in de afgelopen twee jaar met meer dan 600 procent kunnen verbeteren. Dat heeft ons weer geholpen ons AdWords-budget te verhogen en tegelijkertijd een consistente en positieve ROI te behouden. We zien onze AdSense-inkomsten nu als een gedeeltelijke maar directe aftrekpost voor onze AdWords-investering.’ We hebben hieronder nog wat meer argumenten op een rij gezet om u te overtuigen. U genereert inkomsten . Wij betalen u ! Wat kunnen we daar nog meer over zeggen? U bent de baas . U behoudt de volledige controle over het formaat, de plaatsing en het type advertenties dat wordt weergegeven. Geen risico’s of verplichtingen . Als het programma niets voor u is, houdt u er weer mee op . Dat zullen we u niet kwalijk nemen. Klik hier voor meer informatie of bezoek ons handige Inside AdSense Blog voor het laatste nieuws en tips. Geinteresseerd in het uitproberen van AdSense? Geef uzelf op en haal het maximale uit uw website! Gepost door Kenny, Inside AdWords Team

Lees het hele bericht:
Google AdSense gebruiken met uw AdWords-account

Leave a Reply