Het Google Merchant Center is geopend in Nederland: upload nu uw productfeeds!

Beste Google-klant, Wij zijn ontzettend enthousiast u te laten weten dat we het Google Merchant Center hebben gelanceerd in Nederland, Spanje en Italië. Het Merchant Center is de interface voor detaillisten om hun productdata te uploaden voor opname in Google Shopping, onze productzoekmachine die we in de komende maanden gaan lanceren.

 Met Google Shopping willen we online winkelpubliek helpen om productinformatie te vinden en een detaillist te kiezen waar ze een aankoop kunnen doen. Google Shopping biedt u als winkelier een gratis bron van verkeer naar uw online winkel. We werken ook aan manieren om gebruikers te helpen uw fysieke winkels te vinden als ze zoeken naar informatie over producten die u wellicht offline verkoopt. 

 Ga meteen aan de slag door een account aan te maken in het Merchant Center en de vier stappen op deze checklist uit te voeren. 
 Houd er rekening mee dat wij uw feeds beoordelen. Zodra u ze heeft geüpload kijken wij of ze voldoen aan onze kwaliteitsrichtlijnen . Wij verwachten veel interesse dus het kan enkele weken duren voordat we uw feeds hebben beoordeeld. Begin daarom snel zodat u vanaf het eerste moment kunt profiteren van de lancering van Google Shopping. Hartelijk bedankt voor uw begrip, Het Google Merchant Center Team Gepost door Kenny, Inside AdWords Team

Lees het hele bericht:
Het Google Merchant Center is geopend in Nederland: upload nu uw productfeeds!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *