Nieuwe versie van het tabblad "Startpagina": Doe-het-zelf…

Wat wilt u zien wanneer u zich voor het eerst aanmeldt bij uw account? Veel adverteerders hebben ons laten weten dat ze een kort overzicht van hun accountprestaties willen zien en een samenvatting van belangrijke problemen die ze moeten aanpakken. De gewenste details variëren wel enigszins: sommige adverteerders willen snel zoekwoorden kunnen vinden met biedingen onder de biedingsschattingen voor de eerste pagina. Anderen richten zich misschien meer op statistieken op campagneniveau voordat ze zoekwoordstatistieken bekijken, of willen een grafiek bekijken om snel grote fluctueringen in hun prestaties te kunnen herkennen. Het blijkt dus dat iedereen zijn voorkeuren heeft. Met die gedachte in ons achterhoofd hebben we kort geleden een nieuwe versie van het tabblad ‘Startpagina’ in AdWords geïntroduceerd. De pagina bevat nog steeds een overzicht met accountmeldingen en een grafiek met accountprestaties, maar u kunt meer instellingen aanpassen zodat u hier de gedeelten van uw account kunt bijhouden die het belangrijkst voor u zijn. De modules op het tabblad ‘Startpagina’ zijn gebaseerd op opgeslagen filters die u heeft gemaakt op het tabblad ‘Campagnes’. Dit biedt u de flexibiliteit om precies aan te geven welke statistieken en gedeelten van uw account u wilt kunnen bekijken wanneer u zich aanmeldt. We hebben vast enkele standaardfilters toegevoegd op het tabblad ‘Startpagina’, maar het staat u helemaal vrij deze te verwijderen en de instellingen aan uw eigen voorkeuren aan te passen. Deze modules worden ook weergegeven in AdWords voor mobiel , zodat u uw account ook onderweg kunt controleren. Raadpleeg het Helpcentrum voor meer informatie over deze wijzigingen en tips waarmee u het maximale uit het tabblad ‘Startpagina’ kunt halen. U kunt dit tabblad nu bekijken door op ‘Nieuwe versie’ te klikken op de huidige pagina ‘Momentopname van account’ (probeer het binnenkort nog een keer als deze optie nog niet beschikbaar is) en laat ons weten wat u ervan vindt! Gepost door Kenny, Inside AdWords Team

Lees het hele bericht:
Nieuwe versie van het tabblad "Startpagina": Doe-het-zelf…

Leave a Comment