Landal: Het winnen van een Thuiswinkel Award draait niet alléén om een gebruiksvriendelijke website

– Een interview met Egon Kramer, Landal GreenParks – Landal ontvangt circa 2.200.000 gasten per jaar. Van alle boekingen wordt ongeveer 60% via de website gemaakt. De online bruto jaaromzet bedraagt ongeveer 120 miljoen euro. Daarmee behoort www.landal.nl tot de grootste webwinkels van Nederland. Het bedrijf won bovendien al vijf jaar op rij de Thuiswinkel Award in de categorie Reizen en Vrije Tijd. Tijd voor een paar vragen aan Egon Kramer, e-commerce manager van Landal GreenParks. Landal GreenParks is door het Nederlandse publiek al vijf jaar op een rij onderscheiden met een Thuiswinkel Award in de categorie Reizen en Vrije Tijd. Wat onderscheid jullie van de andere aanbieders in jullie branche? Met alle bescheidenheid voor eCommerce: De Thuiswinkel Award draait niet alléén om een gebruiksvriendelijke website.

Lees het hele bericht op webwinkelvakdagen.nl:
Landal: Het winnen van een Thuiswinkel Award draait niet alléén om een gebruiksvriendelijke website

Leave a Comment