Nieuwe Award biedt helpende hand voor startende online ondernemers

Iedere webwinkelier die vindt dat zijn webwinkel potentie heeft om een succes te worden, kan zich sinds 19 april aanmelden voor de Roestige Winkelwagen Award. De Award biedt de winnende webshop de mogelijkheid om uit te groeien tot een succesvolle onderneming. De prijs bestaat uit kosteloos advies over webshopontwerp, hosting, online betalen, seo, consumentenrecht en e-Fulfilment. De totale waarde van de prijs is vastgesteld op meer dan € 50.000. Webwinkeliers kunnen zich tot 1 juni 2011 inschrijven via www.roestigewinkelwagen.nl . De Award is een initiatief van de Stichting De Roestige Winkelwagen; een samenwerking van de organisaties MultiSafepay, Nic. Oud Webshop Service, Nines, ShopWorks, Yoast en ICTRecht. De Stichting De Roestige Winkelwagen is opgericht met als doel een verdere professionalisering van de Nederlandse e-commerce markt voor het MKB te bevorderen. Van ‘hobby’ naar beroep Het aantal Nederlandse webshops toont jaarlijks een stijgende lijn.

Lees het hele bericht op webwinkelvakdagen.nl:
Nieuwe Award biedt helpende hand voor startende online ondernemers

Leave a Comment