7 voordelen van Facebook ‘Likes’

Leuk, de Facebook-optie om een product te ‘Liken’. Maar wat levert het nu eigenlijk op? Wat is het voordeel voor jouw organisatie? In dit artikel 8 redenen waarom het krijgen van Facebook Likes goed kan zijn voor je bedrijf: Uiting van affiniteit Een Like is een uiting van affiniteit. Het geeft aan dat de bezoeker interesse heeft in het betreffende onderwerp en hier graag meer over wil weten. Het is bijna vergelijkbaar met het verkrijgen van een opt-in voor je email nieuwsbrief. Het kan leiden tot een meer persoonlijke relatie met klanten en een grotere ‘engagement’. Meer actieve gebruikers Volgens Facebook, zijn mensen die op een Facebook Like button klikken “more engaged, active and connected than the average Facebook user.” Volgens het sociale network heeft de gemiddelde “Liker” 2,4 maal zoveel vrienden dan andere gebruikers en hebben zij ook meer interesse in content op Facebook.

Lees het hele bericht op webwinkelvakdagen.nl:
7 voordelen van Facebook ‘Likes’

Leave a Comment