European E-commerce Award winnaar: Thomann.de

Voorwaarden die verder gaan dan de wet voorschrijft Een interview met Sven Schoderböck van Thomann.de Behalve voor echte muziekliefhebbers was Thomann.de tot voorkort een onbekende naam in Nederland. Tot vorige week.. het bedrijf verraste velen door er vandoor te gaan met de eerste European E-commerce award, daarbij het Nederlandse Coolblue en bol.com achter zich latend. Thomann is Europa’s grootste retailer van muziek apparatuur. De jury looft het bedrijf vooral om de transformatie die het familiebedrijf maakte, van offline naar online. Daarnaast is het geen standaard keuze; het verkopen van muziekinstrumenten op internet. Thomann.de bewijst echter dat het kan. Tijd voor een paar vragen aan Sven Schoderböck, Marketing Director van Thomann.de en als sinds de vroege jaren betrokken bij het bedrijf. Thomann is Europa’s grootste multichannel aanbieder van muziekinstrumenten.

Lees het hele bericht op webwinkelvakdagen.nl:
European E-commerce Award winnaar: Thomann.de

Leave a Comment