Stichting De Roestige Winkelwagen blij verrast met hoeveelheid inschrijvingen

Op 1 juni jl. is voor webwinkeliers de termijn verlopen om zich in te schrijven voor De Roestige Winkelwagen Award. De Stichting De Roestige Winkelwagen heeft 420 inschrijvingen ontvangen van webwinkels die potentie hebben om een groot succes te worden. De Award biedt de winnende webwinkel dé mogelijkheid om uit te groeien tot een succesvolle e-commerce onderneming. Winnaar wint professionele e-commerce ondersteuning t.w.v. € 50.000,- Het aantal inschrijvingen is voor de Stichting De Roestige Winkelwagen een teken dat er onder de webwinkeliers behoefte is aan professionele e-commerce ondersteuning om zo een vliegende start te creëren. De komende maand zal een deskundige jury alle inschrijvingen nauwkeurig beoordelen. Op 1 juli a.s. zal de winnaar van De Roestige Winkelwagen Award bekend worden gemaakt tijdens een feestelijke uitreiking.

Lees het hele bericht op webwinkelvakdagen.nl:
Stichting De Roestige Winkelwagen blij verrast met hoeveelheid inschrijvingen

Leave a Comment