Thuiswinkel.org: ‘Hoop heisa voorkomen’

Thuiswinkel.org is volgens directeur Wijnand Jongen ‘gepast blij’ met de nieuwe regels voor webwinkeliers die de Europese Unie gisteren heeft goedgekeurd. De lobby in Brussel heeft op veel punten succes gehad. Zo is de verplichte levering in 27 landen geschrapt.

Lees het hele bericht op TwinkleMagazine.nl:
Thuiswinkel.org: ‘Hoop heisa voorkomen’

Leave a Comment

Thuiswinkel.org: ‘Hoop heisa voorkomen’

Thuiswinkel.org is volgens directeur Wijnand Jongen ‘gepast blij’ met de nieuwe regels voor webwinkeliers die de Europese Unie gisteren heeft goedgekeurd. De lobby in Brussel heeft op veel punten succes gehad. Zo is de verplichte levering in 27 landen geschrapt.

Lees het hele bericht op TwinkleMagazine.nl:
Thuiswinkel.org: ‘Hoop heisa voorkomen’

Leave a Comment