Voetbalwarenhuis.com wint De Roestige Winkelwagen Award 2011

Voetbalwarenhuis.com is de winnaar van De Roestige Winkelwagen Award 2011. Tijdens de finale in de Lichtfabriek in Haarlem waar 5 finalisten in een pitch streden om € 50.000,- presenteerde Voetbalwarenhuis.com zich volgens de vakjury als beste. Het familiebedrijf pur sang wist met haar gedreven passie voor voetbal en ondernemen de juryleden te overtuigen van haar e-commerce mogelijkheden. Met zes maanden actieve ondersteuning van de sponsoren MultiSafepay, Nic. Oud Webshop Service, Nines, Shopworks, Yoast en ICTRecht wordt een extra impuls gegeven aan de groeipotentie van de webwinkel. De jury verwacht dat Voetbalwarenhuis.com met de gewonnen prijs snel zal uitgroeien tot een succesvol e-commerce bedrijf. Voetbalwarenhuis.com gaat advies ontvangen op het gebied van SEO en SEA, webshop realisatie, online betalen, e-Fulfilment en consumentenrecht.

Lees het hele bericht op webwinkelvakdagen.nl:
Voetbalwarenhuis.com wint De Roestige Winkelwagen Award 2011

Leave a Comment