Maak nu een Mijn Klantencentrum-account aan!

Speciaal voor grote adverteerders en klantbeheerders, biedt Google Adwords de mogelijkheid om gebruik te maken van een ‘Mijn Klantencentrum-account’. Mijn Klantencentrum is niet alleen ideaal voor grote adverteerders met meer dan één account, maar ook voor derden, zoals marketingbureaus die werken met zoekmachines (SEM’s, Search Engine Marketers), optimalisatiebureaus (SEO’s, Search Engine Optimizers) en bedrijven die het bieden automatiseren (ABM’s, Automated Bid Managers). Mijn Klantencentrum kan worden beschouwd als een overkoepelende account waaraan meerdere AdWords-accounts zijn gekoppeld (ook wel beheerde accounts genoemd). Gebruikers van Mijn Klantencentrum kunnen: • maximaal 1000 beheerde accounts, waaronder andere Mijn Klantencentrum-accounts, overzichtelijk weergeven in de weergave Mijn Klantencentrum; • relevante informatie voor alle beheerde accounts op één locatie weergeven; • in één keer rapporten genereren voor meerdere beheerde accounts, of de weergave Mijn Klantencentrum downloaden als CSV-bestand; • één gebruikersnaam en wachtwoord gebruiken voor alle beheerde accounts; • AdWords-accounts maken en koppelen vanuit een Mijn Klantencentrum-account. Eigenaars van afzonderlijke beheerde accounts kunnen zich zoals altijd aanmelden bij hun AdWords-accounts en blijven toegang houden tot hun aanmeldingsgegevens. Leer meer over het opzetten van een ‘Mijn Klantencentrum’ in onderstaande video: Bezoek ook ons Helpcentrum , voor meer informatie over ons Mijn Klantencentrum-accounts. Gepost door Eronne, Inside Adwords Team

Lees het hele bericht:
Maak nu een Mijn Klantencentrum-account aan!

Leave a Comment