5 veelbelovende mobiele betaalmethodes

De dag dat we niet langer een portemonnee vol met pasjes, munten en briefgeld nodig hebben is in zicht. De laatste jaren zijn verschillende mobiele betaalplatforms ontwikkeld waarmee gemakkelijk en in realtime kan worden betaald en geld kan worden overgemaakt. Op dit moment bestaan er 4 basismodellen voor mobiele betalingen: Transactiekosten per SMS; voornamelijk interessant voor gebruikers zonder smartphone Direct Mobile Billing; wordt vooral gebruikt bij de online aankoop van digitale content Mobile web payments (WAP); hieronder vallen bijvoorbeeld Amazon Payments, Google Checkout en PayPal  NFC (Near Field Communication); welke momenteel de hoogste verwachtingen heeft. Daarnaast hebben de grote banken en credit cards vrijwel allemaal hun eigen mobiele apps waarmee je je saldo kunt checken en geld kunt overmaken.

Lees het hele bericht op webwinkelvakdagen.nl:
5 veelbelovende mobiele betaalmethodes

Leave a Comment