Met Vergelijk.nl Shopping bestellen bij webwinkels

Vergelijk.nl biedt een extra service aan: Vergelijk.nl Shopping. Bezoekers kunnen nu vergelijken én bestellen bij webwinkels op Vergelijk.nl. Dat meldt een persbericht van het bedrijf. Met de lancering van de extra service is het bedrijf concurrent Beslist.nl voor. De laatste kondigde een gelijksoortige vernieuwing voor het laatste kwartaal van dit jaar aan. Vergelijk.nl zegt met de nieuwe service in de behoefte van de online shopper te voorzien die op zoek is naar een veilige shopomgeving, een groot assortiment en voordeel. Met een Vergelijk.nl Shopping-account kunnen consumenten bestellen bij aangesloten webwinkels. Ook wil Vergelijk.nl met Shopping webwinkels bedienen met een cps-betaalmodel, beheer van het betaalrisico en het overnemen van de transactiekosten. Nieuwe standaard voor vergelijkingswebsites Het marktplaatsconcept is niet nieuw: Amazon en Bol.com bieden al vergelijkbare diensten aan.

Lees het hele bericht op webwinkelvakdagen.nl:
Met Vergelijk.nl Shopping bestellen bij webwinkels

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *