Meet de prestaties van uw Adwords advertenties om betere resultaten te behalen

Vraagt u zich wel eens af hoe u de prestaties van uw Adwords advertenties het best kun bijhouden? Om u hierbij te helpen, hebben wij een aantal instructie-video’s ontwikkeld met tips over het meten van de prestaties van uw Adwords advertenties. Er zijn zowel video’s over het bijhouden van conversies in Google Adwords, als video’s over het bijhouden van uw resultaten met behulp van Google Analytics. U kunt al deze video’s hier vinden! Een goede manier om de prestaties van uw advertenties te meten, is door het bijhouden van conversies in Google Adwords. Bekijk onderstaande video, om te leren hoe u meteen kunt beginnen met het bijhouden van conversies. Veel leerplezier! Gepost door Eronne, Inside Adwords Team

Lees het hele bericht:
Meet de prestaties van uw Adwords advertenties om betere resultaten te behalen

Leave a Reply