“Er wordt te weinig geïnnoveerd op webwinkel gebied in Nederland”

– Een interview met Laurens Bushoff, oprichter Shopwithyourfriends – Het Nederlandse bedrijf achter de social shopping omgeving Shopwithourfriends (SWYF), Chatventure, heeft een eigen sociale modesite gelanceerd. Voorheen werd het eigen product enkel als white label product ingezet. Op SWYF.com kunnen bezoekers nu samen met vrienden winkelen. Afgelopen jaar won Chatventure nog een award won voor het beste ‘consumer relationship product’ met haar SWYF applicatie tijdens de E-commerce awards in Parijs. We spreken met Laurens Bushoff, oprichter van Shopwithyourfriends over social shopping en de ontwikkelingen in de Nederlandse e-commerce sector. Kun je kort het concept van Shopwithyourfriends omschrijven? Met Shopwithyourfriends bieden webshops hun bezoekers de mogelijkheid om samen met hun online Facebook-, Hyves-, Messenger-, of Twitter-vrienden live in de webshop verder te shoppen en elkaar advies te geven gedurende het aankoopproces of samen kledingsets samen te stellen.

Lees het hele bericht op webwinkelvakdagen.nl:
“Er wordt te weinig geïnnoveerd op webwinkel gebied in Nederland”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *