Koppel nu al uw Adwords-accounts aan uw Google Analytics account!

Vanaf begin september is het mogelijk om meerdere Adwords-accounts aan een Google Analytics account te koppelen. Als u meerdere AdWords-accounts aan één Analytics-account wilt koppelen, meldt u zich eerst aan bij Analytics en stelt u de nieuwe versie van Analytics in als uw standaardversie: 1. Meld u aan bij Analytics. 2. Klik op Nieuwe versie in de rechterbovenhoek van de pagina. 3. Klik op Deze versie als standaard instellen. Vervolgens meldt u zich aan bij het Adwords Account dat u wilt koppelen. Zorg ervoor dat u zich aanmeldt met een e-mailadres dat beheerdersrechten heeft in zowel het Adwords account dat u wilt koppelen, als het Analytics account. Vervolgens doorloopt u de volgende stappen: 1. Meld u aan bij uw AdWords-account op https://adwords.google.nl. 2. Klik op het tabblad Rapportage en hulpprogramma’s en klik op Google Analytics. 3. Klik op het tandwielpictogram in de rechterbovenhoek van een willekeurige Analytics-pagina. 4. Klik op het tabblad Alle accounts in de linkerbovenhoek van de pagina. 5. Klik op het account waaraan u het AdWords-account wilt koppelen. 6. Klik op het tabblad Gegevensbronnen. 7. Klik op het tabblad AdWords. 8. Klik op Accounts koppelen. Als u nog een AdWords-account aan uw Analytics-account wilt koppelen, herhaalt u de bovenstaande procedure voor het betreffende account. U kunt nu ook zelf kostenbronnen toevoegen aan uw Analytics account. Bekijk nu deze instructie-video , voor meer informatie. Voor uitgebreide instructies, en schermafbeeldingen van deze nieuwe procedure, kunt u deze blog raadplegen. Meer informatie, kunt u ook terugvinden in ons Analytics Helpcentrum . Gepost door Eronne, Inside Adwords Team

Lees het hele bericht:
Koppel nu al uw Adwords-accounts aan uw Google Analytics account!

Leave a Comment