De ambitie van Zalando. Een interview met Brian Ruhe, Country Manager Netherlands

Zalando is pas enkele jaren actief in de e-commerce sector maar kent een ongekend succes. Kunt u kort aangeven wat volgens u de kracht is van Zalando? Zalando stelt haar klanten voorop en biedt diensten aan door zichzelf in de schoenen te verplaatsen van de klanten. Wij bieden daarom een combinatie van USPs aan die geen enkele andere webshop in Nederland tot nu toe heeft weten aan te bieden. Naast het feit dat we een breed assortiment van meer dan 1000 merken herbergen, bieden we ook gratis verzending en 100 dagen gratis retourrecht aan. Verder binden we onze klanten ook niet vast aan een minimale bestelwaarde bij een bestelling. Daarnaast bieden onze klantenservice-medewerkers gratis hun advies en hulp direct via mail, telefoon en social media platformen aan. Sinds ongeveer een jaar is Zalando actief op de Nederlandse markt. Dit is niet onopgemerkt gebleven: er is een grote reclame-campagne gelanceerd en inmiddels is Zalando één van de snelsgroeiende webwinkels op de Nederlandse markt.

Lees het hele bericht op webwinkelvakdagen.nl:
De ambitie van Zalando. Een interview met Brian Ruhe, Country Manager Netherlands

Leave a Reply