Logixbox: een ontvangstunit aan huis voor pakketten

Ze zijn pas net live en toch zaten ze deze week al bij Pauw & Witteman als één van de genomineerden voor het beste ondernemersidee van Nederland: Koen Verhelst en Martin Hollestelle van Logixbox . Met hun idee ‘Logixbox’, een soort ontvangstunit voor pakketten die consumenten voor de deur kunnen plaatsen, willen ze consumenten een efficiënte oplossing bieden voor het ontvangen van pakketten. Niks geen ritjes meer naar het postkantoor of uren thuiswachten tot een pakket wordt afgeleverd. Het klinkt bijna te eenvoudig… Wat is de Logixbox? De Logixbox is een ontvangstunit voor pakketten. Eigenlijk een grotere brievenbus (pakketbus) waarin goederen gedeponeerd kunnen worden. Er zijn twee modellen in twee groottes: Topbox, waar één of meerdere pakketten per levering in kunnen worden gestopt en de Multibox die meerdere leveringen kan ontvangen.

Lees het hele bericht op webwinkelvakdagen.nl:
Logixbox: een ontvangstunit aan huis voor pakketten

Leave a Comment