PostNL Checkout: online koper kiest zelf tijd en plek van bezorging

Met uitgebreide bezorgkeuzes en overzicht over online bestellingen speelt PostNL in op de belangrijkste wensen van online kopers. Met de integratie van PostNL Checkout in het bestelproces, bieden webwinkeliers online kopers keuze in de bezorging. Kopers kiezen voor een dag, waarbij ook het tijdvak vermeld wordt waarop zij de pakketbezorger kunnen verwachten. Ook kiest de online shopper zelf op welke locatie het pakket bezorgd moet worden. Dit kan zowel thuis, op het werk, bij de buren of op ieder ander adres in Nederland zijn, maar ook direct bij één van de PostNL Postkantoren. Daarnaast hoeven nieuwe klanten geen gegevens meer in te vullen. Iedere online koper maakt eenmalig een profiel aan op mijnpakket.nl waarin zij alle bestel- en bezorgvoorkeuren invullen. Door gebruik te maken van de PostNL Checkout worden deze persoonlijke voorkeuren van de online koper gekoppeld en zijn deze zichtbaar tijdens het bestelproces.

Lees het hele bericht op webwinkelvakdagen.nl:
PostNL Checkout: online koper kiest zelf tijd en plek van bezorging

Leave a Reply