Coolblue mikt op meer fysieke winkels

Meer nadruk op crosschannel-activiteiten Elektronicaformule Coolblue gaat nog meer nadruk leggen op zijn crosschannel-activiteiten. Momenteel telt de van oorsprong online winkelier vier winkels, maar dat moeten er in de nabije toekomst gauw meer worden. De formule kijkt daarvoor in de regio Amsterdam/Haarlem/Utrecht. Of er nog dit jaar meer winkels worden geopend, laat ceo Pieter Zwart niet los. Voor Coolblue stond van het begin af aan al vast dat ze vanuit een online aanwezigheid zouden inzetten op een crosschannel benadering. “Mensen hebben per definitie behoefte aan een fysiek verkooppunt. Daar kunnen ze naartoe om het produict vast te houden, en daar kunnen ze de verkoper om advies vragen”, aldus Zwart. Het is volgens Zwart bovendien helemaal niet logisch om onderscheid te maken tussen de online en offline consument.

Lees het hele bericht op webwinkelvakdagen.nl:
Coolblue mikt op meer fysieke winkels

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *