Klarna ontvangt meer dan 115 miljoen euro voor wereldwijde expansie

Klarna ontvangt meer dan 115 miljoen euro voor wereldwijde expansie Klarna, aanbieder van betaaloplossingen voor de e-commerce, heeft meer dan 115 miljoen euro ontvangen van DST Global en General Atlantic. Met de steun van deze nieuwe investeerders en de reeds bij het bedrijf betrokken investeerder, Sequoia Capital, zal Klarna het kapitaal gebruiken om door te groeien naar nieuwe landen, toptalenten in dienst te nemen en de snelle groei in bestaande markten extra kracht bij te zetten. “Klarna neemt in de wereld van de online betaaloplossingen een unieke plaats in, doordat wij het plezier van het winkelen loskoppelen van het moeizame proces van betalen”, aldus Sebastian Siemiatkowski, medeoprichter en CEO van Klarna. “Meer dan 40% van de transacties in de bij Klarna aangesloten shops wordt via Klarna gedaan. Daarmee is Klarna, als favoriete betaalmethode op internet, een concurrent van de grote creditcardbedrijven.” Jaarlijks voor 1,9 miljard euro aan transacties Klarna biedt betaaloplossingen voor de e-commerce waarmee consumenten eenvoudiger en veiliger online kunnen winkelen.

Lees het hele bericht op webwinkelvakdagen.nl:
Klarna ontvangt meer dan 115 miljoen euro voor wereldwijde expansie

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *