Niemand staat boven wet, ook Apple niet

  – Column van Wijnand Jongen – Niemand staat boven de wet, ook Apple niet Sinds kort heb ik een iPad 2. En ik moet zeggen: hij bevalt prima. Wereldwijd zijn er al miljoenen van verkocht. Toch is er niet alleen reden om te juichen. De blijheid van Apple-gebruikers verdwijnt als de iPhone, iMac of iPad na een jaar kapot gaat. De fabrikant biedt standaard slechts 1 jaar garantie. Dat is in strijd met Europese regelgeving die een garantietermijn van 2 jaar voorschrijft. Level playing field Apple lapt deze termijn al jaren gewoon aan zijn laars. Meerdere keren hebben consumentenprogramma’s als Kassa en TROS Radar daaraan aandacht besteed. Ondertussen blijft de Consumentenautoriteit de ander kant op kijken. Thuiswinkel.org maakt zich sterk voor een level playing field.

Lees het hele bericht op webwinkelvakdagen.nl:
Niemand staat boven wet, ook Apple niet

Leave a Reply