Nieuwe hulpprogramma’s en functies om uw Google+ pagina’s te beheren

Vorige maand introduceerden we Google+ Pagina’s , een nieuwe manier waarop u een openbare identiteit op Google+ kunt opbouwen. We hebben goed geluisterd naar feedback van gebruikers en vanaf vandaag introduceren we diverse nieuwe hulpprogramma’s en functies die u kunt gebruiken om uw pagina’s beter te beheren. Deze nieuwe functies zullen in de loop van de komende dagen verschijnen in Google+-accounts. Als u ze vandaag nog niet ziet, kom dan later deze week terug om te kijken of ze aanwezig zijn. Meerdere beheerders en overdracht van eigendom Veel gebruikers hebben aangegeven dat ze graag willen dat meerdere mensen hun pagina’s kunnen beheren met hun eigen aanmeldingsgegevens. Vanaf vandaag kunt u maximaal vijftig beheerders voor uw pagina toevoegen via het nieuwe deelvenster Pagina-instellingen . Beheerders kunnen berichten publiceren, reageren op opmerkingen, foto’s toevoegen, profielgegevens wijzigen en zelfs andere beheerders toevoegen/verwijderen. We hebben ook de mogelijkheid toegevoegd om het eigendom van de pagina over te dragen. Het eigendom van een pagina kan alleen worden overgedragen aan een bestaande beheerder. Klik hiervoor op de link ‘ Eigendom overdragen ‘ bij ‘Pagina-instellingen’ en kies de beheerder aan wie u het eigendom wilt overdragen. Instellingen voor meldingen Een andere functie waaraan we hebben gewerkt, is de manier waarop u als eigenaar van een pagina meldingen kunt ontvangen over acties op uw pagina. Met deze wijziging kunt u de meldingen voor uw bedrijfspagina afzonderlijk aanpassen vanuit uw persoonlijke profiel, zodat u de gewenste mate van detail kunt kiezen. Met deze nieuwe instellingen kunt u het e-mailadres wijzigen waar meldingen naartoe worden gezonden, aanpassen waarover u meldingen wilt ontvangen en aanpassen hoe u meldingen wilt ontvangen. Als u deze instellingen wilt aanpassen, klikt u op de link Pagina-instellingen en kijkt u in het gedeelte ‘Voorkeuren voor bezorging instellen’. Daar ziet u over welke acties u een melding kunt ontvangen en kunt u desgewenst een ander e-mailadres (dan uw persoonlijke e-mailadres) instellen voor paginameldingen. Als er meerdere beheerders zijn in uw account, zou u het adres kunnen wijzigen in een teamadres waartoe iedereen toegang heeft. Combinatie van aantal +1-waarderingen en kringen We brengen ook een wijziging aan in het aantal +1-waarderingen dat wordt weergegeven op uw Google+-pagina. Vanaf vandaag omvat het vetgedrukte aantal op uw pagina zowel uw +1-waarderingen op Google+ en op internet, als het aantal mensen dat u aan een kring heeft toegevoegd. Deze wijziging is niet van invloed op de manier waarop +1-waarderingen worden geteld of weergegeven in advertenties of zoekresultaten. Het gecombineerde aantal wordt alleen weergegeven op uw pagina en op uw Google+-badge op uw site. We zijn van mening dat deze eenvoudige wijziging beter laat zien op hoeveel manieren mensen u aanbevelen en uw bedrijf volgen met Google. Meer informatie over deze nieuwe functies vindt u in het Helpcentrum van Google+ . We werken aan nog meer manieren om de Google+-ervaring voor uw bedrijf te verbeteren, dus blijf ons uw feedback sturen en blijf ons volgen in 2012! Gepost door Eronne, Inside Adwords Team

Lees het hele bericht:
Nieuwe hulpprogramma’s en functies om uw Google+ pagina’s te beheren

Leave a Comment