Start 2012 goed; 5 tips om de conversie te verhogen

2011 was een uitstekend jaar voor etailers. De online omzet is wederom gestegen ten opzichte van het jaar ervoor. Daarentegen wordt de concurrentie ook steeds heviger, het wordt dus steeds belangrijker de consument op de webwinkel te verleiden tot een aankoop. Om het nieuwe jaar goed te beginnen geeft full-service internetbureau Cream 5 concrete tips om de conversie te verhogen. “Met deze tips hebben onze klanten vorig jaar significant hogere conversie percentages gehaald”, aldus Danny Verkade Algemeen Directeur van Cream. 1) Gebruik één pagina voor het afrekenen Bij de supermarkt vindt iedereen het vervelend om in de rij te staan om af te rekenen. Hetzelfde geldt voor online winkelen. Men wil snel en efficiënt af kunnen rekenen. Dit kan heel goed door voor het gehele afrekenproces één pagina te gebruiken.

Lees het hele bericht op webwinkelvakdagen.nl:
Start 2012 goed; 5 tips om de conversie te verhogen

Leave a Reply

Start 2012 goed; 5 tips om de conversie te verhogen

2011 was een uitstekend jaar voor etailers. De online omzet is wederom gestegen ten opzichte van het jaar ervoor. Daarentegen wordt de concurrentie ook steeds heviger, het wordt dus steeds belangrijker de consument op de webwinkel te verleiden tot een aankoop. Om het nieuwe jaar goed te beginnen geeft full-service internetbureau Cream 5 concrete tips om de conversie te verhogen. “Met deze tips hebben onze klanten vorig jaar significant hogere conversie percentages gehaald”, aldus Danny Verkade Algemeen Directeur van Cream. 1) Gebruik één pagina voor het afrekenen Bij de supermarkt vindt iedereen het vervelend om in de rij te staan om af te rekenen. Hetzelfde geldt voor online winkelen. Men wil snel en efficiënt af kunnen rekenen. Dit kan heel goed door voor het gehele afrekenproces één pagina te gebruiken.

Lees het hele bericht op webwinkelvakdagen.nl:
Start 2012 goed; 5 tips om de conversie te verhogen

Leave a Reply

Start 2012 goed; 5 tips om de conversie te verhogen

2011 was een uitstekend jaar voor etailers. De online omzet is wederom gestegen ten opzichte van het jaar ervoor. Daarentegen wordt de concurrentie ook steeds heviger, het wordt dus steeds belangrijker de consument op de webwinkel te verleiden tot een aankoop. Om het nieuwe jaar goed te beginnen geeft full-service internetbureau Cream 5 concrete tips om de conversie te verhogen. “Met deze tips hebben onze klanten vorig jaar significant hogere conversie percentages gehaald”, aldus Danny Verkade Algemeen Directeur van Cream. 1) Gebruik één pagina voor het afrekenen Bij de supermarkt vindt iedereen het vervelend om in de rij te staan om af te rekenen. Hetzelfde geldt voor online winkelen. Men wil snel en efficiënt af kunnen rekenen. Dit kan heel goed door voor het gehele afrekenproces één pagina te gebruiken.

Lees het hele bericht op webwinkelvakdagen.nl:
Start 2012 goed; 5 tips om de conversie te verhogen

Leave a Reply