Leveren op afspraak

SAYWHEN lanceert “Leveren op afspraak” in samenwerking met Nedpak SAYWHEN lanceert samen met Nedpak ‘leveren op afspraak’, een noviteit voor de web-shop die zich wil onderscheiden. Steeds meer mensen doen hun aankopen online. Hierbij is klantgerichtheid en service van de bezorging vaak de belangrijkste overweging. Veel consumenten vinden het vervelend om een hele ochtend of middag op een pakket te wachten. Wat is dan nog de meerwaarde van een web-shop? Dit kan beter: de consument bestelt en krijgt geleverd op afspraak! Hoe werkt dat; leveren op afspraak? SAYWHEN is een internetservice die consumenten helpt bij het maken van een afspraak over de levering van goederen. Hiermee bepaalt de consument wat de ontvangstdatum, tijd en locatie zijn van de bestelling. Nedpak is een landelijke opererende logistieke dienstverlener die zorgt voor een perfecte en zorgvuldige aflevering van de bestelling en houdt de consument tussentijds op de hoogte van de status.

Lees het hele bericht op webwinkelvakdagen.nl:
Leveren op afspraak

Leave a Reply