MultiSafepay’s snelkassa fast checkout geschikt voor internet én mobiel

MultiSafepay’s nieuwste betaaldienst fast checkout, een snelkassa waarbij het checkout-proces voor online consumenten is vereenvoudigd, maakt online winkelen voor consumenten nog gemakkelijker. Met één enkele account betalen consumenten binnen 20 seconden bij meerdere webwinkels op internet en mobiel. Consumenten hebben de keuze uit alle gangbare betaalmethoden, waaronder het populaire iDEAL. Afrekenen binnen 20 seconden, óók voor mobiel Met fast checkout betalen consumenten binnen 20 seconden in slechts drie simpele stappen met één fast checkout-account. Met dit overzichtelijke account betalen consumenten gemakkelijk bij alle webwinkels die fast checkout ondersteunen. Ook via de mobiel kunnen consumenten met dit zelfde account gemakkelijk producten aanschaffen. Ruime keuze uit betaalmethoden De online snelkassa biedt consumenten een veilig en eenvoudig checkout-proces, waarmee met alle gangbare betaalmethoden betaald kan worden; iDEAL, Maestro, Visa, MasterCard, Mister Cash, Giropay, Bankoverboeking en DIRECTebanking.

Lees het hele bericht op webwinkelvakdagen.nl:
MultiSafepay’s snelkassa fast checkout geschikt voor internet én mobiel

Leave a Reply