Binnenkort beschikbaar: statistieken over vertoningspercentages van advertentiegroepen

Naar aanleiding van verzoeken van adverteerders bieden we binnenkort statistieken over vertoningspercentages op advertentiegroepniveau voor het zoeknetwerk en het Display Netwerk. Nadat deze functie beschikbaar is gekomen, kunt u gegevens over vertoningspercentages van advertentiegroepen gebruiken om bijvoorbeeld goed presterende advertentiegroepen op te sporen die niet de meeste beschikbare vertoningen ontvangen. In de komende weken ziet u drie nieuwe kolommen die kunnen worden toegevoegd aan het tabblad voor advertentiegroepen: 1. Vert. aandeel: het percentage vertoningen dat u heeft ontvangen gedeeld door het geschatte aantal vertoningen waarvoor u in aanmerking kwam. 2. Verloren vert.aandeel (positie): het percentage vertoningen dat verloren is gegaan vanwege uw advertentiepositie . Verloren vert.aandeel (positie) wordt niet weergegeven als u op of in de buurt van uw budget zat voor een bepaalde dag of een deel ervan (met andere woorden: als uw budget beperkt was) tijdens de bekeken periode. 3. Exacte zoekwoorden VP: (alleen zoeknetwerk) h et percentage vertoningen dat u heeft ontvangen voor zoekopdrachten die exact overeenkwamen met uw zoekwoord gedeeld door het geschatte aantal vertoningen bij exacte zoekwoorden waarvoor u in aanmerking kwam. We bieden niet alleen meer gedetailleerde statistieken, maar we zijn ook van plan onze algoritmen bij te werken, zodat we nauwkeuriger statistieken over het vertoningspercentage van campagnes kunnen bieden. Daardoor moet u rekening houden met enkele belangrijke wijzigingen: 1. Nauwkeuriger statistieken op campagneniveau: aangezien we onze algoritmen gaan verbeteren, zullen we alle statistieken over vertoningspercentages op campagneniveau bijwerken met terugwerkende kracht tot en met mei 2011. Daardoor kunt u geen statistieken over vertoningspercentage op campagneniveau meer zien van voor mei 2011. Als u gegevens over het vertoningspercentage van campagnes van voor mei 2011 wilt bewaren, moet u daarom voor 30 januari 2012 een rapport downloaden . 2. Dagelijkse updates: om de statistieken over uw vertoningspercentages nauwkeuriger te kunnen berekenen, worden alle statistieken over vertoningspercentages eenmaal per dag bijgewerkt (ongeveer om 12 uur ‘s middags Pacific Time [GMT-8]). Daardoor weerspiegelen de gegevens over het vertoningspercentage die u ziet niet het vertoningspercentage voor de huidige dag en omvatten ze mogelijk niet het vertoningspercentage van de vorige dag (afhankelijk van het tijdstip waarop u het rapport uitvoert). Deze wijzigingen worden wereldwijd geïmplementeerd voor alle adverteerders vanaf 30 januari 2012 , dus u zult ze binnenkort in uw account zien. Zodra deze wijzigingen zijn geïmplementeerd, vindt u verdere informatie in het Helpcentrum van AdWords . Gepost door Anass, Inside AdWords Team

Lees het hele bericht:
Binnenkort beschikbaar: statistieken over vertoningspercentages van advertentiegroepen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *