Valentijnsdag, liefde bij de eerste zoekopdracht!

Het is bijna Valentijnsdag en de winkel etalages in Nederland en België kleuren rood en roze. Volgens het onderzoeksbureau Q&A vierden in 2011,  29% van de Nederlanders  Valentijnsdag. Uit hetzelfde onderzoek bleek dat vooral Nederlanders onder de 44 jaar deze dag graag vieren.   De populariteit van deze dag is ook terug te zien in de online wereld. Zo zien we dat er in de afgelopen jaren vooral rondom februari veel gezocht werd op zoekwoorden zoals “valentijnsdag cadeau” en “gedichten valentijnsdag”. Zoals we in  onderstaande grafiek  kunnen zien is er in de afgelopen tijd veel meer gezocht naar “valentijnsdag cadeau” dan de jaren daarvoor.  Het is daarom voor u als AdWords adverteerder of marketeer een goede kans om in te spelen op deze ontwikkeling. Het maakt niet uit of u kaarten, bloemen, diners of romantische stedentrippen aanbiedt, nu is het moment om mensen te helpen het juiste cadeau voor hun Valentijn te kopen. Met de  voorgaande blog  over het aantrekkelijk maken van uw advertenties en de onderstaande voorbeelden kunt u een speciale campagne aanmaken voor deze dag van de liefde. Kookles Voor Koppels Marineer je weg naar haar hart! Ontvang als koppel 20% korting. www.voorbeeld.nl/koken   Luchtballon Trip Liefde hangt in de lucht. Bespaar  30% op valentijnsdag. www.voorbeeld.be/luchtballontrip Lovers Laser Tag Raak je liefde in het hart. 10% korting op 14/02. www.voorbeeld.nl/lasertag Tot slot, wilt u uw liefde tonen voor AdWords, rijm er dan op los en misschien komt uw gedichtje op de Inside AdWords Blog op Valentijnsdag, en ontvangt u ook wat Google gadgets in uw brievenbus. Bezoek het  forum  om uw gedicht in te dienen.  Geschreven en gepost door Anass, Inside AdWords Team

Lees het hele bericht:
Valentijnsdag, liefde bij de eerste zoekopdracht!

Leave a Reply