In de winkel betalen met PayPal bij 15 grote Amerikaanse retailketens

PayPal maakt bekend dat vijftien grote Amerikaanse retailers de offline betalingsmogelijkheden van PayPal in hun winkels gaan aanbieden. Na Home Depot starten nu ook Abercrombie & Fitch, Advance Auto Parts, Aeropostale, American Eagle Outfitters, Barnes & Noble, Foot Locker, Guitar Center, Jamba Juice, JC Penney, Jos A. Bank Clothiers, Nine West, Office Depot, Rooms To Go, Tiger Direct en Toys “R” Us met offline betalen via PayPal. Tevens maakt PayPal bekend samen te werken met diverse soft- en hardwareleveranciers van bestaande betaaloplossingen voor retailers om PayPal te integreren in hun aanbod. Deze aankondiging volgt een kleine twee maanden na de introductie van PayPal Here, ‘s werelds eerste mobiele kassa. Met de offline betaalmogelijkheden van PayPal hoeven winkeliers niet hun bestaande betalingssystemen te vervangen, geen NFC te installeren of een complexe upgrade uit te voeren om hun klanten een nieuwe manier van betalen te bieden.

Lees het hele bericht op webwinkelvakdagen.nl:
In de winkel betalen met PayPal bij 15 grote Amerikaanse retailketens

Leave a Comment