Amazon tempert verwachtingen over same day delivery

Amerikaanse media schrijven al enige tijd over de plannen van Amazon met same day delivery. Het bedrijf temperde de verwachtingen gisteren bij de bekendmaking van zijn tweede kwartaalcijfers. De omzet groeide met 29 procent, de winst kwam uit op 7 miljoen dollar.

Lees het hele bericht op TwinkleMagazine.nl:
Amazon tempert verwachtingen over same day delivery

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Amazon tempert verwachtingen over same day delivery

Amerikaanse media schrijven al enige tijd over de plannen van Amazon met same day delivery. Het bedrijf temperde de verwachtingen gisteren bij de bekendmaking van zijn tweede kwartaalcijfers. De omzet groeide met 29 procent, de winst kwam uit op 7 miljoen dollar.

Lees het hele bericht op TwinkleMagazine.nl:
Amazon tempert verwachtingen over same day delivery

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *