Hooimarkt laat je hooi kopen en verkopen

Als je denkt dat je online alles wel hebt gezien, komt Rene Reijtenbagh met Hooimarkt, een online marktplaats voor hooi. En waarom ook niet? “Er was weinig zicht op het lokale aanbod en hoe de prijzen werden bepaald”, aldus de pony- en paardhouder.

Lees het hele bericht op Webwinkelweblog.nl:
Hooimarkt laat je hooi kopen en verkopen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Hooimarkt laat je hooi kopen en verkopen

Als je denkt dat je online alles wel hebt gezien, komt Rene Reijtenbagh met Hooimarkt, een online marktplaats voor hooi. En waarom ook niet? “Er was weinig zicht op het lokale aanbod en hoe de prijzen werden bepaald”, aldus de pony- en paardhouder.

Lees het hele bericht op Webwinkelweblog.nl:
Hooimarkt laat je hooi kopen en verkopen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *