De Bijenkorf laat klanten bestellen in mobiele apps

De Bijenkorf heeft nieuwe applicaties gelanceerd voor de iPhone, de iPad en Android-telefoons. Voor het eerst is het mogelijk om binnen de apps te bestellen bij het warenhuis. Mobiele shoppers werden tot voor kort verwezen naar de (mobiele) site.

Lees het hele bericht op TwinkleMagazine.nl:
De Bijenkorf laat klanten bestellen in mobiele apps

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

De Bijenkorf laat klanten bestellen in mobiele apps

De Bijenkorf heeft nieuwe applicaties gelanceerd voor de iPhone, de iPad en Android-telefoons. Voor het eerst is het mogelijk om binnen de apps te bestellen bij het warenhuis. Mobiele shoppers werden tot voor kort verwezen naar de (mobiele) site.

Lees het hele bericht op TwinkleMagazine.nl:
De Bijenkorf laat klanten bestellen in mobiele apps

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *