Marketing automation: meer dan alleen een nieuwe terminologie?

Een vraag die ik van veel klanten krijg is hoe marketing automation verschilt van andere tools zoals e-mail service providers (ESPs) en CRM systemen. Gebruiken we simpelweg een andere terminologie? Of is het daadwerkelijk een andere manier van marketing?  Lees in navolging van het artikel “De vlucht van marketing automation”, hoe marketing automation zich verhoudt ten opzichte van andere technologieën. Lees meer over: Marketing automation: meer dan alleen een nieuwe terminologie? .

Lees het hele bericht op Marketingfacts.nl:
Marketing automation: meer dan alleen een nieuwe terminologie?

One thought on “Marketing automation: meer dan alleen een nieuwe terminologie?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Marketing automation: meer dan alleen een nieuwe terminologie?

Een vraag die ik van veel klanten krijg is hoe marketing automation verschilt van andere tools zoals e-mail service providers (ESPs) en CRM systemen. Gebruiken we simpelweg een andere terminologie? Of is het daadwerkelijk een andere manier van marketing?  Lees in navolging van het artikel “De vlucht van marketing automation”, hoe marketing automation zich verhoudt ten opzichte van andere technologieën. Lees meer over: Marketing automation: meer dan alleen een nieuwe terminologie? .

Lees het hele bericht op Marketingfacts.nl:
Marketing automation: meer dan alleen een nieuwe terminologie?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *