Google Analytics User Conference 2012 – AdWords Edition

De vierde editie van de Google Analytics Users Conference wordt in Amsterdam op 20 & 21 november gehouden! Samen met Google Nederland organiseren negen Google Analytics Certified Partners een tweedaags congres. Deze editie richt zich op het optimaliseren van Adwords met gebruik van Google Analytics. Wanneer:  20 november – Training Day & 21 november – Conference Day Waar:      Taets Art and Event Park Zaandam/Amsterdam Op de Training Day (20 november) zie je wat er allemaal mogelijk is met Google Analytics. Perfect voor bureaus, MKB-ers, marketing- en communicatieprofessionals. Deze dag richt zich op ‘Beginning en Intermediate level’ gebruikers die meer uit Google Analytics en AdWords willen halen. Leer je AdWords campagne te optimaliseren met Analytics tijdens één van de diverse workshops. Ook kan je jouw site tijdens een van de clinics door consultants laten toetsen. De Conference Day (21 november) gaat de diepte in, gericht op ‘Power Users’, zoals marketeers, business- & web analisten. De Google keynote sprekers en de Google Analytics Certified Partners belichten de meest geavanceerde mogelijkheden van Google Adwords in verschillende Master Classes. Ze geven je een kijkje in de nabije toekomst, opties voor conversieverbetering en nog veel meer. Keynote sprekers van Google die nu bekend zijn: Stefan Schnabl, Product Manager Google Analytics en Joris Merks, Research Manager bij Google. Ontdekken welke dag bij jou past? Ga naar  www.gauc.nl Gepost door Charis, Inside AdWords Team

Lees het hele bericht:
Google Analytics User Conference 2012 – AdWords Edition

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *