Redesign Vegro webwinkel

Deze week is het redesign van Vegro Verpleegartikelen live gegaan. In de afgelopen periode is er hard gewerkt aan de nieuwe look & feel, extra functionaliteiten en een upgrade van de ecManager webwinkel software . Alles op basis van een strakke planning en onze gebruikelijke fixed price afspraken. Algemeen directeur René Kamerbeek van Vegro Verpleegartikelen: “De vorige website van Vegro heeft het 4 jaar naar tevredenheid gedaan, maar het is tijd voor vernieuwing. Ons assortiment groeit, het aantal diensten neemt toe en we hebben een onderdeel voor gratis lenen toegevoegd aan onze webwinkel. Redenen genoeg om onze site eens goed onder handen te nemen. Samen met onze vaste eCommerce partner De Nieuwe Zaak hebben we een prima resultaat neergezet. We hebben de kennis van deze professionals gekoppeld aan de suggesties en aandachtspunten die uit het jaarlijkse klanttevredenheidsonderzoek naar voren zijn gekomen. Dat heeft een prachtontwerp opgeleverd.” Het resultaat is te bekijken op www.vegro.info . Ondertussen werken we doorlopend aan nieuwe eCommerce projecten voor Vegro. Daarover melden we later zeker meer.

Lees het hele bericht op www.denieuwezaak.nl:
Redesign Vegro webwinkel

Leave a Comment