Stibo Systems en klant Cooper Lighting ontvangen beiden Ventana Research Leadership Award

Stibo Systems, the Strategic Information Management Company™, heeft van Ventana Research de Operational Leadership Award ontvangen voor Service en Supply Chain Excellence. Het bedrijf ontving deze prijs vanwege innovatieve vernieuwingen in de STEP software suite. Bovendien ontving Stibo’s klant Cooper Lighting de Leadership Award voor Service en Supply Chain vanwege haar toepassing van Product Information Management (PIM) en Master Data Management (MDM), met consolidatie van productdata voor haar 23 merken. De prijzen voor Stibo Systems en Cooper Lighting zijn op 8 november j.l. door Jeff Dean van Stibo Systems in ontvangst genomen tijdens het Ventana Research Business Technology Innovation Summit Gala Dinner. “Stibo Systems blijft veel punten scoren op toegevoegde waarde voor de business van haar klanten,” zei Mark Smith, CEO en Chief Research Officer bij Ventana Research.

Lees het hele bericht op webwinkelvakdagen.nl:
Stibo Systems en klant Cooper Lighting ontvangen beiden Ventana Research Leadership Award

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *