All-in-Solo en bureau Netprofiler winnen De Speld 2012

Rijschool All-in-Solo is met bureau Netprofiler winnaar geworden van De Speld 2012, de jaarlijkse onderscheiding voor de beste zoekmachinemarketingcase. De award werd vanmiddag uitgereikt op het Search Strategies Event Amsterdam.

Lees het hele bericht op TwinkleMagazine.nl:
All-in-Solo en bureau Netprofiler winnen De Speld 2012

Leave a Comment

All-in-Solo en bureau Netprofiler winnen De Speld 2012

Rijschool All-in-Solo is met bureau Netprofiler winnaar geworden van De Speld 2012, de jaarlijkse onderscheiding voor de beste zoekmachinemarketingcase. De award werd vanmiddag uitgereikt op het Search Strategies Event Amsterdam.

Lees het hele bericht op TwinkleMagazine.nl:
All-in-Solo en bureau Netprofiler winnen De Speld 2012

Leave a Comment