DNZ Retail start nieuw initiatief in de woonbranche

In navolging van het overweldigende succes van de Serviesshop.com webwinkel heeft De Nieuwe Zaak Retail besloten om een nieuw initiatief in de woonbranche te lanceren. Met HomeDecoratieShop.nl spelen we in op de groeiende online behoefte naar woonaccessoires. De woonbranche is op dit moment één van de snelstgroeiende segmenten op internet. In de nieuwe webwinkel kan de klant kiezen uit een ruim assortiment hippe en gezellige woonaccessoires. In combinatie met de bewezen, uitstekende klantenservice -zoals blijkt uit de klantenbeoordelingen van Trustpilot op Serviesshop.com- verwachten we ook ditmaal een groot succes. Op Homedecoratieshop vind je alleen woonaccessoires van de echte topmerken. Enkele voorbeelden zijn Lief, PiP, Babette, VTwonen en Stapelgoed. Creëer je eigen sfeer in huis met woonaccessoires van bijvoorbeeld je favoriete merk of in je favoriete kleur. Kijk snel rond in onze nieuwe winkel en laat je verrassen door het aanbod.

Lees het hele bericht op www.denieuwezaak.nl:
DNZ Retail start nieuw initiatief in de woonbranche

Leave a Comment