De Nieuwe Zaak op de WWVD 2013

In de laatste weken van het jaar maken we ons alweer op voor de Webwinkel Vakdagen van 2013. Al sinds de allereerste editie is De Nieuwe Zaak aanwezig op deze vakbeurs voor de e-Commerce professionals. Elk jaar is de beurs drukker en interessanter, dus ook in 2013 zullen we aanwezig zijn. Deze editie van de Webwinkel Vakdagen vindt plaats op 23 & 24 januari 2013. Voor professionals in de branche is de beurs een ‘must visit’. Ruim 250 e-commerce leveranciers presenteren zich op de beurs, daarnaast is er een uitgebreid sprekers programma met uiteenlopende onderwerpen. In thema-theaters en Keynote Arena’s worden boeiende sessies verzorgd door een grote diversiteit aan sprekers uit binnen- en buitenland. Vanuit De Nieuwe Zaak verzorgen wij een sessie over Social Commerce . Cynthia Schultz van Miss Lipgloss en Johan Keurentjes van De Nieuwe Zaak vertellen over de Miss Lipgloss case en verrijken hun verhaal met cijfers en tips. Bezoek deze sessie en leer hoe weblog en webwinkel elkaar kunnen versterken. Na voorregistratie zijn de Webwinkel Vakdagen gratis te bezoeken. Aanmelden kan via: http://www.webwinkelvakdagen.nl . Kom gerust langs op stand A39 van De Nieuwe Zaak en wissel vrijblijvend met ons van gedachten over uw e-Commerce plannen. Datum: 23 & 24 januari 2012 Tijd: 11.00 – 18.00 uur Locatie: Jaarbeurs Utrecht

Lees het hele bericht op www.denieuwezaak.nl:
De Nieuwe Zaak op de WWVD 2013

Leave a Comment