‘Europese iDeal’ MyBank start zonder Nederlandse banken

MyBank, een op internetbankieren gestoelde betaalmethode à la iDeal, gaat op 25 maart officieel van start. Klanten van elf verschillende financiële instellingen kunnen MyBank dan gebruiken. Onder de eerste aanbieders bevindt zich geen Nederlandse bank.

Lees het hele bericht op TwinkleMagazine.nl:
‘Europese iDeal’ MyBank start zonder Nederlandse banken

Leave a Comment

‘Europese iDeal’ MyBank start zonder Nederlandse banken

MyBank, een op internetbankieren gestoelde betaalmethode à la iDeal, gaat op 25 maart officieel van start. Klanten van elf verschillende financiële instellingen kunnen MyBank dan gebruiken. Onder de eerste aanbieders bevindt zich geen Nederlandse bank.

Lees het hele bericht op TwinkleMagazine.nl:
‘Europese iDeal’ MyBank start zonder Nederlandse banken

Leave a Comment