Het digitale tijdperk van toen: wensen en frustraties

Twee decennia terug werd met de lancering van het ‘World Wide Web’ het internet geboren. Vijf jaar later werken de heren Page en Brin aan een transparanter en toegankelijker internet, wat later te boek kwam te staan als ‘Google’ met de beursgang in 2004. Slechts twee jaar eerder is Mark Zuckerberg nog bezig met zijn ontgroening aan de Harvard University, onwetende ‘Facebook’ op te zullen richten. De rest van het verhaal kent iedereen: Mark Zuckerberg wordt multimiljardair met Facebook, Google verwerkt dagelijks ruim 3 miljard zoekopdrachten en het internet is anno 2013 een wereldwijd geëvolueerd digitaal netwerk met 2,5 miljard gebruikers en een jaarlijkse omzet van 1 triljoen dollar. Lees meer over: Het digitale tijdperk van toen: wensen en frustraties.

Lees het originele artikel op Marketingfacts.nl

Leave a Reply