Nieuwe webshop H&M live, smaakt naar Pinterest

Het H&M-concern lanceert de pan-Europese webshop Stories.com. In Nederland gaat het luxere winkelmerk enkel online verkopen, maar in andere landen wordt het label ondersteund met fysieke retailzaken.

Gisterenavond ging & Other Stories open, nadat H&M het eerder dit jaar al aankondigde bij de presentatie van de jaarcijfers. Klanten in negen Europese landen kunnen gaan shoppen via Stories.com in een ietwat anders dan gebruikelijk ogende winkel.

De vormgeving lijkt meer gericht op inspiratie dan op harde sales. De site werkt met fototegeltjes, animaties, een blog en doet – net als Pinterest – ook suggesties voor artikelen bij passen bij hetgeen wordt getoond.

H&M heeft drie jaar gewerkt aan het nieuwe concept.

Lees het originele artikel op Emerce.nl

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *